Grill & Tillbehör

Säkra grillsäsongen här!

Show Filters

Visar 1–30 av 1391 resultat

Visar 1–30 av 1391 resultat

Frågan om vilken grill som är den bästa har länge varit en vattendelare och orsakat en hel del konflikter. Men, vi tänker inte ta ställning i debatten! Vi kan däremot hjälpa dig att göra ett mer välgrundat val genom att belysa fördelarna med olika typer när du ska köpa en ny grill.

Kolgrill

Kolgrillar är det mest traditionella alternativet och ger den rökiga smak många söker. De är enkla att använda och finns i flera storlekar och prisklasser. Kolgrillar använder kol eller briketter som tänds med tändvätska eller en speciell grilltändare. Tänk på att du kan lukta rök efter att ha grillat och att du måste hantera aska och sot vid rengöring.

Gasolgrill

Gasolgrillar har blivit alltmer populära på senare tid och det är inte svårt att förstå varför. Du kan grilla året runt i alla väderförhållanden och tända grillen snabbt utan att behöva hantera kol och tändare. Med en enkel knapptryckning reglerar du värmen, vilket ger dig möjlighet att finjustera tillagningen av maten. Gasolgrillar finns i olika storlekar och utföranden, med en eller flera brännare beroende på ändamål och budget.

Kamado

Kamadogrillen har sitt ursprung i Japan, där ”kamado” helt enkelt betyder spis. Den keramiska grillen har utmärkt isolering och effektivitet, vilket gör den lämplig för både rökning vid låga temperaturer och grillning vid höga temperaturer. Kamadogrillens keramiska konstruktion gör den i princip självrengörande. Om du sköter den väl, kan den hålla länge och bli mer kostnadseffektiv över tid.

Elgrill

Om du bor i en lägenhet och vill grilla utan att bryta mot föreningens regler, kan en elgrill vara lösningen. Många bostadsrättsföreningar tillåter elgrillar på balkonger, eftersom de inte innebär samma brandrisk som kolgrillar. Vissa elektriska grillar erbjuder även övervakning och temperaturkontroll via mobil, vilket ger dig större kontroll över grillningen.